Tuinontwerp in 3D

Uw tuin renoveren doet u waarschijnlijk niet ieder jaar. Wij zorgen er graag voor dat u nog lang van uw mooie tuin geniet en dat begint bij een goed tuinontwerp. Peetoom bestratingen en tuinaanleg maakt graag een 3 D ontwerp van uw tuin dat geheel aansluit op uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Door van te voren uw tuin én woning te bekijken sluit dit bovendien geheel aan op het karakter van uw huis.

tuinontwerp modern

Tuinontwerp Modern

Een 3D Tuinontwerp van uw nieuwe tuin

Met passie voor tuinen ontwerpen wij een moderne tuin met verrassende effecten. Naast een gebruikelijke tekening van de tuin maken wij een 3D ontwerp zodat u uw toekomstige tuin van alle kanten kunt bekijken. Dit kan een 3D ontwerp zijn voor een grote tuin bij een vrijstaand huis of landhuis, maar ook een kleine tuin in de stad of een balkon. Ook voor bedrijven maken wij graag een visualisatie voor tuinaanleg.

Een goed uitgedacht plan voor uw tuin

Naast uw persoonlijke wensen en de grootte van de tuin laten wij ook omgevingsfactoren meespelen bij het ontwerpen van uw tuin. Hierbij moet u denken aan zon- en schaduwplekken in uw tuin, de grondsoort, de hoogte van uw tuin en dergelijke. Vervolgens maken wij uw tuinontwerp. Het voordeel hiervan is dat u achteraf niet voor onplezierige verrassingen komt te staan, zeker met een 3D ontwerp van de nieuwe tuin zodat u deze goed kunt beleven.

Uw tuinontwerp laten doen door Peetoom bestrating en tuinaanleg

Naast het ontwerpen van uw tuin realiseren wij ook de uiteindelijke tuinaanleg. Hierbij is alles mogelijk: overkappingen, schuttingen, bestratingen en beplantingen. Ook de details zoals de kwaliteit van de bestrating en de grootte van de beplanting bepaalt u uiteindelijk zelf. Door uw ideeën met ons tuin advies samen te laten komen in het 3D tuinontwerp krijgt u niet alleen een mooie, maar ook een leefbare tuin.

Inventariseren

Wij komen op afspraak langs bespreken de wensen,en inventariseren de huidige situatie in de tuin. Op basis van de wensen en ideeën adviseren wij over de mogelijkheden

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op