Bestrating tuinen

Tegenwoordig is de bestrating niet meer uit de tuin weg te denken. Doordat we meer van onze tuin willen genieten en er minder in willen werken is bestrating een goede oplossing, deels of geheel. Het is dan ook onmisbaar bij het aanleggen van een mooie tuin. Uw tuin laten bestraten door Peetoom bestratingen en tuinaanleg kan onkruidvrij, waardoor u straks nog meer van uw tuin geniet. Wij maken graag een 3D ontwerp van de bestrating van uw tuin alvorens deze te realiseren.

Een vakkundige bestrating van uw oprit

Een oprit maakt deel uit van de eerste indruk van uw woning of kantoorpand. Ook is het belangrijk dat een oprit toegankelijk en praktisch is aangelegd. Voor het bestraten van uw oprit kijken wij naar de huidige situatie, bespreken uw persoonlijke voorkeuren en maken een 3D ontwerp. Je kunt bij de bestrating van je oprit kiezen voor tegels, klinkers en natuursteen, maar ook voor een halfverharde oprit met bijvoorbeeld grind of split. Zolang er maar voldoende draagkracht is voor zware belasting zoals auto’s.

Tuinpaden van sierbestrating

Ook tuinpaden kunnen we van verschillend materiaal aanleggen, zowel verhard als half verhard. In paden kunnen patronen aangelegd worden en het pad kan recht of in een elegante bocht worden gelegd. Zo loopt u eenvoudig van uw huis naar het terras, van het terras naar de garage, of langs de vijver in uw tuin. Er zijn veel moderne en strakke, maar ook traditionele en sfeervolle mogelijkheden voor het aanleggen van tuinpaden in uw tuin. Naar wens realiseren wij ook een compleet nieuwe tuinaanleg.

Terrassen van de mooiste terras tegels

Bij het aanleggen van uw terras zijn er zo mogelijk nog meer mogelijkheden qua sierbestrating. Niet alleen kiest u voor een bepaalde kleur en materiaal bestrating, maar ook voor een patroon waarin de tuinbestrating gelegd wordt. Er zijn verschillende materialen mogelijk, waaronder speciale terrastegels die zijn gestraald en gecoat waardoor ze beschermd zijn tegen vetten en mossen en u er niet snel op uitglijdt. Zo staat uw terras niet alleen prachtig in uw tuin, maar zijn de tegels ook eenvoudig te onderhouden.

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op