Over Peetoom tuinaanleg & bestrating

Peetoom Bestrating en Tuinaanleg is sinds 2010 met passie actief in de bestrating en tuinaanleg. Wij verzorgen onder andere het tuinontwerp, -aanleg, -renovatie en bestrating van uw particuliere of zakelijke tuin, met oog voor kwaliteit.

De geschiedenis van Peetoom Bestrating en Tuinaanleg

Gerrit Peetoom, oprichter van Peetoom Bestrating en Tuinaanleg, ging op jongere leeftijd al vaker mee met zijn vader die al zijn hele leven actief is in het vak. Bij Gerrit kwam de interesse toch wat later nadat hij eerst 5 jaar als fietsenmaker heeft gewerkt. Hij besloot hierna om alsnog de omslag te maken naar bestrating en tuinaanleg.

Na de benodigde diploma’s en werkervaring te hebben behaald, heeft hij Peetoom Bestrating en Tuinaanleg in Dirkshorn opgericht. Door de combinatie van uitstekende service en kwaliteit bleef de vraag naar zijn diensten groeien, wat Gerrit nog meer inspireerde om zijn kennis van het vak uit te breiden. Hij is daarom een opleiding tuinarchitect en 3D tuinontwerp gaan volgen en voorziet u vandaag de dag van een helder en passend tuinontwerp, aansluitend op uw wensen en het karakter van uw woning.

Tuinontwerp, tuinaanleg en bestrating in de wijde omgeving

Dankzij een ruime ervaring en kennis, biedt Gerrit Peetoom een vakkundig eindresultaat. Wij luisteren graag naar uw wensen en persoonlijke voorkeuren, om u vervolgens te voorzien van kundig tuin advies. Dit komt uiteindelijk samen in een ontwerp van een praktische tuin die aan al uw wensen voorziet.

Peetoom Bestrating en Tuinaanleg is gevestigd in Dirkshorn. Naast de omgeving van Dirkshorn zijn wij actief in de directe omgeving. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor tuinontwerp en tuinaanleg in Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn en omgeving.

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op