Diensten

Bestrating

Belangrijk bij het aanleggen van bestrating in uw tuin is dat het functioneel moet zijn, en bij de uitstraling van de woning moet passen. Je hebt veel keuze in de soorten bestrating, maar niet iedere bestrating is overal voor geschikt.

Lees meer >>

Tuinaanleg

Voor het aanleggen van een tuin moet eerst goed worden nagedacht voordat de kosten voor de tuin worden berekend. De kosten zijn namelijk erg afhankelijk van wat je in de tuin wilt.

Lees meer >>

Tuinontwerp

Als u zelf fantastische idee├źn hebt, of op zoek bent naar┬áprofessioneel advies, is het laten maken van een ontwerp van uw tuin een belangrijke stap in dit proces. Dankzij een 3D ontwerp kunt u zien hoe uw tuin eruit komt te zien.

Lees meer >>

Grondwerk

Het is belangrijk dat het grondwerk zo zorgvuldig mogelijk wordt gelegd, omdat eventuele fouten in het proces later (vrijwel) niet meer hersteld kunnen worden.

Lees meer >>

Overkappingen

Dit is een afdak, steunend op palen, wat u als aanbouw van uw woning kunt laten plaatsen, maar ook als vrijstaande overkapping. Denk hierbij aan een veranda, carport en een pergola.

Lees meer >>

Schuttingen

Peetoom bestratingen en tuinaanleg realiseert prachtige schuttingen van hardhout, maar ook hedera schuttingen voor meer groen in bijvoorbeeld een onderhoudsvrije tuin.

Lees meer >>

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op