Overkappingen

Ook in Nederland zitten we graag buiten tijdens de zomermaanden, ook al is het niet altijd zonnig weer. Met een overkapping boven uw terras of veranda kunt u toch genieten van uw prachtige tuin. Laat u deze op maat maken door Peetoom bestratingen en tuinaanleg, dan past deze exact boven uw terras of veranda en sluit ook de uitstraling naadloos aan op de rest van de tuin.

Een overkapping van alle gemakken voorzien

Een overkapping boven terras of veranda zorgt voor een soort open tuinhuis, waar u geniet van de buitenlucht, ook wanneer het regent. Zelfs in de koudere maanden zijn de overkappingen goed te gebruiken wanneer u er bijvoorbeeld een haard aan toe laat voegen. We kunnen uw overkapping geheel op uw wensen aanpassen: met of zonder overstek, tegen de gevel of achterin de tuin, met of zonder buitenkeuken en/of haard. Heel modern met materialen zoals aluminium en glas, of juist traditioneel met lariks douglas hout of eikenhout.

Gaat u voor een terrasoverkapping of tuinhuis?

Bij het ontwerpen van uw op maat gemaakte terrasoverkapping nemen we uw persoonlijke voorkeuren en tuin als uitgangspunt. Daarin onderscheidt maatwerk zich van prefab. Ook is uw overkapping op uw levenswijze aan te passen. Zit u alleen in de zomer in uw tuin en wilt u ook tijdens een buitje buiten kunnen blijven zitten, of brengt u graag zoveel mogelijk dagen per jaar in de tuin door en dus ook in het voor- en najaar? Dan is de overkapping ook met wanden dicht te maken zodat u een tuinhuis creëert, eventueel met isolatie om er zelfs in de winter te kunnen verblijven.

Laat uw overkapping professioneel realiseren

Wij denken met u mee over de juiste oplossing. Zo is een terrasoverkapping tegen het huis aan niet altijd het beste, omdat dit soms de lichtinval kan belemmeren en kan zorgen voor een donker huis. Met onze ruime ervaring op het gebied van terrasoverkappingen, veranda’s, schuren en tuinhuisjes realiseren wij op professionele wijze uw overkapping.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn?

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op