Tuinontwerp

tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuinontwerp maken,  kan lastig zijn als u geen ervaring heeft met tuinontwerp en, u kunt hiervoor de hulp inschakelen van Peetoom Bestrating en Tuinaanleg. De professionele hulp van Peetoom Bestrating en Tuinaanleg kan in dit geval het verschil maken voor een te-gek en wenselijk resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw tuinontwerp op maat word gemaakt, en voldoet aan al uw wensen, omstandigheden en mogelijkheden; u bepaalt zelf de stijl die bij u past.

Een  tuinontwerp realiseren

Denkt u erover na om een deel, of zelfs uw hele tuin te veranderen of te vernieuwen? Als u zelf fantastische tuinideeën hebt, of op zoek bent naar professioneel advies, is het laten maken van een ontwerp van uw tuin een belangrijke stap in dit proces. Met een ontwerp van iemand met veel ervaring kunt u uw ideeën laten realiseren, en gaat ook het proces ten goede.

Waarom is een tuinontwerp of 3D ontwerp belangrijk?

Zaken zoals bestrating or borders aanleggen, of dingen zoals een Veranda of een verhoogd terras plaatsen, verlopen soepeler met een goed vooropgezet plan. Zo een plan in de vorm van een tuinontwerp, is essentieel in een goede uitvoering omdat het een gestructureerd overzicht van uw tuin geeft, en zorgt op termijn ook voor geldbesparing voor de klant. Het komt uiteindelijk neer op een plattegrond tekening of een 3D ontwerp, om te bepalen wat er waar in uw tuin kan passen.

Soorten tuinontwerpen

[tabgroup tabs_title=”Moderne tuin”][tabs tabs_title=”Moderne tuin” wrap=”yes” tabs_text=”Deze zijn te herkennen aan de strakke en nette vormgeving, en worden vaak met maar een paar planten, heggen, materialen of borders gekenmerkt. De moderne tuin biedt veel ruimte voor buiten activiteiten zoals koken, eten en relaxen.”/][tabs tabs_title=”Stadstuin” wrap=”no” tabs_text=”Omdat stadstuinen vaak klein zijn wordt er veel gewerkt met vijvers en spiegels om de ruimte groter te doen lijken. Vaak worden er ook naar creatieve oplossingen gezocht, zoals muurbegroeiing, om de tuin er mooi groen uit te laten zien en de vaak kleinere ruimte optimaal te benutten.”/][tabs tabs_title=”Japanse tuin” wrap=”no” tabs_text=”De Japanse tuin hoort volgens de Japanse leefwijzen rust en evenwicht uit te stralen. Er wordt dan ook vaak gebruik gemaakt van oosterse beplanting, water en stenen.”/][tabs tabs_title=”Engelse cottage” wrap=”no” tabs_text=”Deze tuinen karakteriseren zich vaak als romantische tuinen met veel bloemen en kleur. Vaak worden hier verschillende zitjes, paadjes en prieeltjes gemaakt. Fruitbomen en kruiden zijn een vast onderdeel in deze tuinen.”/][tabs tabs_title=”Klassieke tuinen” wrap=”no” tabs_text=”Klassieke tuinen gaan uit van een symmetrische en gestructureerde basis. Netjes geknipte hagen en bomen komen er vaak in voor, samen met gebakken bestratingen. “/][/tabgroup]

tuinontwerp schagen

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op