Werkwijze

werkwijze

Bij Peetoom Bestrating en Tuinaanleg, staan wij in voor kwaliteit. Wij gaan grondig te werk, waarbij alles tot in de puntjes uitgewerkt en uitgevoerd wordt. Wij bieden dan ook een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We werken graag met een van tevoren goed uitgewerkt tuinontwerp, waarbij wij ook kunnen helpen. Met passie voor het vak zorgen wij dat de klant uitstekend geholpen wordt, en dat er aan de wensen wordt voldaan. Van grondbewerking, beplanting en bestrating tot het aanvegen van uw nieuwe tuin: Kwaliteit en goede service staat bij ons voorop! Mocht uw een vrijblijvende offerte van ons willen ontvangen, dan kunnen wij altijd even langskomen om uw tuin te bekijken. Klik hier om een afspraak te maken.

Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen en ideeën zijn om u een advies op maat te kunnen bieden. Zo kunnen wij een passende offerte voor u maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In de offerte beschrijven wij zo goed mogelijk hoe uw tuin eruit komt te zien, maar mocht u vervolgens nog nieuwsgierig zijn naar een ontwerp kunt u altijd een 3D ontwerp bij ons laten maken. Klik hier voor meer informatie over 3D tuinontwerpen.

Mocht u na de offerte overtuigd zijn van onze aanpak en met de offerte akkoord gaan?

Dan maken we zo snel mogelijk met u een planning, en kan de uitvoering beginnen.  Wij houden met onze planning rekening met eventuele weersomstandigheden. We houden u daarom ook graag op de hoogte van de vorderingen, mochten er in de werkzaamheden onvoorziene situaties voordoen dan overleggen wij dat uiteraard eerst met u. Daarom is een goede communicatie voor ons, maar ook voor u belangrijk, en lossen we het in alle gevallen keurig op.

Na afronding van de werkzaamheden, lopen we alles samen met u nog even na. Mochten er dan nog kleine aanpassingen nodig zijn of probleempjes voordoen, lossen we dit natuurlijk voor u op.

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op