Tuinaanleg Bergen

Tuinaanleg Bergentuinaanleg bergen

Voor uw tuinaanleg in Bergen kan het zo zijn dat u nieuwe tuin ideeen heeft die u wilt laten aanleggen. Een bedrijf die u in de regio Bergen graag hierbij helpt is Peetoom Bestrating & Tuinaanleg.

Van het ontwerp tot aan de tuinaanleg of tuinonderhoud bij u in Bergen, wij verzorgen het voor u.

We starten altijd met een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek en dat leidt wellicht tot een geheel nieuwe tuin.

Tuinaanleg in Bergen die goed op uw wensen aansluit

Met een bezoekje vooraf bij u op locatie kunnen wij met een vakkundig oog uw tuin bekijken. Hierdoor krijgen wij een goede indicatie van de mogelijkheden, verwachtingen, wensen, eisen en het budget.

Met al deze informatie gaan wij aan het werk om voor u in Bergen een tuinontwerp te realiseren zodat dit goed op uw wensen aansluit.

Ook komen zaken zoals bestrating , grondbewerking , verlichting , een pergola of een schutting aan bod zodat wij dit kunnen meenemen in het ontwerp.

Wij bieden u jarenlang plezier van uw tuin

Om jarenlang plezier te hebben van uw tuin werken wij met hoogstaande materialen, wat vanzelfsprekend merkbaar is aan het eindresultaat. Ook werkt ons bedrijf met moderne machinerie en goed gereedschap om u zo deskundig mogelijk werk te kunnen bieden.

De tuinaanleg door ons bij u in Bergen kan één tot een paar weken in beslag nemen, afhankelijk van uw wensen en de oppervlakte. Met behulp van onze expertise en deskundigheid kunnen wij altijd iets moois van uw tuin maken. Nadat de klus gereed is, geven wij u graag advies over het onderhoud van het groen en kunt u ons gerust bellen voor tips en advies.

[wcfgallery “true” ids=”1408,578,612,1323,681,1250,1326″]

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op