Service tuinverlichting

service-tuinverlichting

Waarom kiezen voor tuinverlichting?

Tuinverlichting speelt een sfeerbepalende rol in uw tuin. Een tuin is vaak een verlengstuk van uw huis, en tuinverlichting kan uw tuin die extra sfeer geven die vooral s ’avonds in het donker anders verloren gaat. Door op de juiste plekken tuinverlichting mee te nemen in uw ontwerp, kunt u ook in de avond genieten van uw tuin, en komt uw tuin mooi tot zijn recht. Daarnaast heeft het ook enkele veiligheidsvoordelen, zoals het verkleinen van de kans op inbraken.

Ontwerp tuinverlichting

Als u bij ons uw tuin laat ontwerpen is het handig om hier al direct de tuinverlichting in mee te nemen. Dan kunnen wij namelijk het beste inschatten hoe de tuin het beste tot zijn recht komt in het donker. Denk hierbij niet alleen van de juiste soort en plaatsing, maar ook aan verschillende kleuren verlichting.

Soorten tuinverlichting

Er is een ruime keuze aan tuinverlichting, waaronder grondspots die de tuin vanaf de onderkant mooi kunnen belichten zoals bij bomen op struiken. Paaltjes, staande lampen, zijn perfect geschikt om wandelpaden in uw tuin te belichten. Als laatste wordt de wandverlichting vaak gebruikt om uw schutting of een muur mee te verlichten. Er zijn verschillende manieren om uw tuinverlichting te bedienen. Zo kan de schakelaar aan de lamp zelf zitten, maar u kunt het ook vanuit huis met een afstandsbediening controleren. Andere schakelaars die gebruikt kunnen worden zijn de tijdschakelaar, de schemerschakelaar of de bewegingssensor.

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op