Tuinaanleg Heerhugowaard

tuinaanleg heerhugowaard

Tuinaanleg Heerhugowaard laten uitvoeren? Wij kunnen uw helpen bij het aanleggen van tuinen als hovenier in de regio Heerhugowaard.

Als u wilt gaan genieten van een professionele tuin waar je jarenlang plezier van hebt.  

Om ons een tuin goed te laten aanleggen in Heerhugowaard starten wij altijd met ons een gratis en vrijblijvend adviesgesprek . 

Dat leidt wellicht tot een geheel nieuwe voor of achtertuin waar je beslist van kan gaan genieten.   Een tuinaanleg verloopt soepeler door een tuinontwerp te laten maken door ons als hovenier peetoom bestrating en tuinaanleg

Tuinaanleg die goed op uw wensen aansluit.

De Tuinaanleg in Heerhugowaard gaat altijd Met een bezoekje vooraf bij u thuis op locatie.

daarmee kunnen wij uw tuinsituatie bekijken. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw ideeën, en mogelijkheden voor een aan te leggen tuin.   As wij deze informatie hebben kunnen wij  indien gewenst voor u een tuinontwerp gaan maken. Om de aanleg goed te laten verlopen zijn de volgende zaken heel belangrijk om over na te denken    

  • De indeling van de tuin
  • Onderhoud van de tuin
  • Het voorkomen van wateroverlast
  • bestrating en bijbehorende grondbewerking
  • Erfafscheiding
  • Overkappingen
  • verlichting of waterpartijen

Dit kunnen wij u laten zien door middel van ons ontwerp voordat de eerste schep de grond in gaat.  

Mochten er wijzigingen zijn dan kunnen we deze altijd nog doorvoeren in het uiteindelijk ontwerp. Als u dit goed keurt, kunnen we starten in uw tuin.  

Wij werken graag met kwalitatief hoogstaande materialen. welke altijd door Burman in Heerhugowaard geleverd worden   tevens is daar een mogelijkheid om de showroom te bekijken ga hier naar de site van Burman Heerhugowaard  wat natuurlijk ook het eindresultaat ten goede komt. Ook werken wij met moderne machinerie en goede gereedschappen om u zo deskundig mogelijk werk te kunnen bieden.

Tuinaanleg waar u nog jarenlang plezier van heeft

De tuinaanleg Heerhugowaard kan één tot een paar weken in beslag nemen, afhankelijk van uw wensen en de oppervlakte van de tuin.  

Aan de hand van onze expertise en deskundigheid weten wij altijd iets moois van uw tuin te maken.  

Nadat de klus is volbracht geven wij u graag advies over het onderhoud van het groen en kunt u contact opnemen voor tips en advies.  

Uw tuinaanleg Heerhugowaard  wordt met vakmanschap door ons aangepakt, waardoor u nog vele jaren plezier zult hebben van uw tuinaanleg door Peetoom Bestrating & Tuinaanleg.  

Graag vertellen we u dat we nog meer aanbod hebben voor uw tuin, zoals grondwerk en bestrating van tuin of oprit, aanleg van tuinverlichting en overkappingen.

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op