Tuinaanleg Alkmaar

tuinaanleg alkmaar

De tuinaanleg bij u in Alkmaar, dit is hoe wij te werk gaan bij het aanleggen van de tuin

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en eventueel het daarop volgende tuinonderhoud bij u in Alkmaar

Bij ons kun je er allemaal voor terecht. We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en dat leidt wellicht tot een geheel nieuwe voor- of achtertuin.

Een tuinaanleg gebeurt altijd aan de hand van een tuinontwerp voor uw tuin Dit ontwerp is een samenkomst van tuinideeën en voorstellen.

De tuin aanleggen verloopt soepeler als alles van tevoren goed op papier is gezet. Een goed tuinontwerp voor uw tuin in Alkmaar is van werkelijk belang voor een goed resultaat.

U kunt bij ons kiezen uit zowel 2d als 3d ontwerp.

Tuinaanleg in Alkmaar die goed op uw wensen aansluit

Met een bezoekje vooraf aan uw tuin kunnen wij met een deskundig oog uw tuinsituatie bekijken. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van wat  de mogelijkheden, de verachtingen, wensen, eisen en budgetmogelijkheden zijn

Indien er wijzigingen zijn dan kunnen we deze altijd nog doorvoeren in het definitieve ontwerp. Als u het ontwerp uiteindelijk goed keurt, kunnen we aan de slag in uw tuin.

Bij een tuinaanleg bij u in Alkmaar zijn naast het beplantingsplan dikwijls nog andere zaken inbegrepen, zoals de aanleg van een gazon, de bestrating en bijbehorende grondbewerking, eventueel zaken als verlichting of waterpartijen, maar ook bijvoorbeeld een pergola of schutting.

Wij werken graag met goede en kwalitatief hoogstaande materialen, wat natuurlijk ook uw eindresultaat ten goede komt. Ook werken wij met moderne machines en goede gereedschappen om u zo professioneel mogelijk werk te kunnen bieden.

Wij bieden u nog jarenlang plezier van uw tuin

De tuinaanleg bij u in Alkmaar kan één tot een paar weken bestrijken, afhankelijk wat uw wensen zijn en wat de oppervlakte van de tuin is.

Aan de hand van onze expertise en vakmanschap maken wij altijd iets moois van uw tuin.

Nadien geven wij u graag advies voor het onderhoud van het groen en kunt u ons bellen voor tips en advies.

Uw tuin wordt met vakmanschap door ons aangepakt, waardoor u nog vele jaren plezier zult hebben van uw tuin door Peetoom Bestrating & Tuinaanleg.

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op