Bestrating Den Helder

Bestrating den helder

Bestrating Den Helder laten aanleggen, bijvoorbeeld als u genoeg heeft van het wieden van onkruid, een prachtig terras wil, de omtrek rond uw huis eens een nieuwe uitstraling wil geven of al die loszittende tegels van de oprit weer eens in het gareel wilt hebben.

Of het nou functionele bestrating of sierbestrating is, in Den Helder heeft u aan de dienstverlening van Peetoom Bestrating & Tuinaanleg de juiste om alles naar uw wens aan te leggen.

Peetoom Bestrating & Tuinaanleg is een ervaren bedrijf gespecialiseerd in vrijwel alles ten aanzien van het grondoppervlak rondom uw huis. Tevens voeren wij opdrachten van gemeentes uit, zie bijvoorbeeld de aanleg van kruispunten in het portfolio van onze website. Al vele jaren worden wij ingeschakeld voor opdrachten op het gebied van bestrating in Den Helder. Ons bedrijf heeft betrouwbaarheid, service en vakkundigheid hoog in het vaandel staan.

Bestrating die precies voldoet aan uw wensen qua functionaliteit en uiterlijk, kunt u heel goed bij ons terecht. Op deze site treft u foto’s van eerdere projecten, waarop u kunt zien waartoe wij allemaal in staat zijn. Met deze foto’s kunt u tevens inspiratie opdoen voor uw eigen bestratingsopdracht.

Bestrating in Den Helder? Schakel ons als ervaren bedrijf in

Want bestratingen verrichten voor particulieren en bedrijven in Den Helder en omstreken is een dienst waarvoor wij in de loop der jaren al vaak zijn benaderd. We hebben er dan ook al veel ervaring in opgedaan, wat altijd in uw voordeel zal werken.

Voor bestratingen in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht,

wij werken altijd met de nodige vakkundigheid en precisie. Bij grotere klussen of bij werkpieken huren we eventueel zorgvuldig geselecteerde collega’s in om uw klus tijdig te kunnen afronden.

Op uw verzoek komen wij vrijblijvend een kijkje bij u nemen om de situatie met eigen ogen te zien,

uw wensen te horen en u van advies te voorzien, zodat u weet waar u aan toe bent met uw bestrating in Den Helder.

Vanzelfsprekend is ook de eventuele offerte geheel vrijblijvend. Het verzoek hiertoe kunt u eventueel invullen via onze website.

Peetoom, uw partner voor bestrating

Als u onze offerte goed keurt, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw bestrating in Den Helder.

Zoals gezegd beschikken wij over de nodige ervaring.

Dus u hoeft niet bang te zijn voor zaken als verzakkingen of oneffenheden.

Vooraf doen wij immers het nodige grondwerk, zodat er gewerkt wordt vanuit een goede beginsituatie. Iedere opdracht wordt afgestemd op uw planning en wensen, zodat u zo min mogelijk hinder zult ervaren van de werkzaamheden.

 

 

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag een deskundig advies.

neem nu contact op